CD “Fly us to the Moon…”

Efter et intenst samarbejde med den første bas guitarist hos rockbandet AC/DC, Larry van Kriedt, kunne jeg den 23. juli 2017 frigive min tredie CD:

 Fly us to the Moon…

 – Et flot og gennemarbejdet Dobbeltalbum.

Dobbeltalbummet kan både erhverves som “Gammeldaws” CD, ligesom numrene kan downloades/streames fra alverdens platforme…

Lidt baggrund…

Larry er ud af Jazzfamilie og søn af Jazzmusikeren David van Kriedt, og har siden sin barndom beskæftiget sig med musik. I mange år har Larry stået i spidsen for production af “Professionel Backing Tracks” af særdeles høj kvalitet, og dermed hjulpet mange solister, der rundt om i verdenen optræder på restaurationer, hoteller, krydstogtsskibe m.m.

For omkring 8 år siden begyndte jeg selv, at benytte disse “Backings” i mit “Verdens Mindste Big Band”, og har også fået lavet egne skræddersyede tracks. Eksempelvis er begge mine første CD’r: “All of Me… a’live!” og “Lazy Times…” baseret på indspilninger fra Larry van Kriedt og hans med musikere.

Dette samarbejde har så udviklet sig til et venskab, og ved en forespørgsel far Larry i 2016: “Skal du ikke snart have lavet en ny CD?” udviklede samtalen sig til, at vi indgik et samarbejde, hvor jeg primært er vokalist, og Larry med sin guitar gæste solist…

Jeg har gjort mine indspilninger/studieoptagelser hos, Lars Andreassen, “OutHouse Music” og alle disse spor så sendt over til  Larry i England… Nummer for nummer kom så de færdigmixede så tilbage her på min lille fabrik, og en kritisk gennemgang lod de bedste slippe igennem.

Helt ærlig, så er det en CD, jeg egentlig er lidt stolt af, og som jeg håber vil vække glæde hos dig…