Pages Navigation Menu

et almindeligt menneske der har haft et ualmindeligt liv...

Hvorfor?

Der er ting jeg stadig ikke forstår…

 • Hvordan kunne man se gennem fingre med, at et medlem af Haverikommissionen (Niels Benker) drog ud i verden og fortalte hans version af hændelsen – INDEN haverikommisionen havde færdiggjort deres rapport?
  NB havde svært ved at forstå: at hvis virkeligheden ikke matcher teorien, så er det virkeligheden der passer…
  Forøvrigt er det fra “anonym side” bekræftet, at Niels Benker i Havarikommissionen kæmpede med næb og kløer for at “ATR-systemet IKKE skulle indgå i den endelige Havarirapport, og at det skyldes Lindbergs kamp, at det ikke blev ladt ude…
  Det fik dog en meget afdæmpet plads i den endelige Havarirapport. Det var netop dette, der “tændte” NatGeo og dermed afstedkom dokumentarfilmen “Pilot Betrayed”.
 • Hvorfor skulle jeg og min familie have breve der gjorde, at vi følte os truet på livet? (Per Holmberg)
 • Hvem havde forøvrigt fodret “en ung mand” (Luftkaptajn Jesper Andersen) med fejlagtige og injurierende informationer, der blev bragt i en serie læserbreve i tiden omkring min valgkamp til Folketinget?
 • Hvorfor fratog Dansk Pilot Forening mig Deres hæderspris?
 • Hvorfor benægtede daværende formand for Dansk Pilot Forening (Mogens Holmgaard) eksistensen af min hændelse på DR1 Aftenshovet (15. januar 2009), i anledning af FC Sullenburgers landing på Hudson River i New York.
  Her spørger studieværten, Mads Steffensen: “Har man nogensinde tidligere haft en hændelse, hvor et fly mister sine motorer kort efter start, og alle overlever?” – MH svarede: “NEJ!”
 • Hvorfor ville man under nu afdøde Preben Ravnholts præsidentperiode i Falkenborg ekskludere mig fra Rotary?
 • Var det SPF (Svensk Pilot Forening) der nedlagde veto dengang jeg i.h.t. Carlzon var kompetent til opstart af COD?
 • Hvorfor fik jeg aldrig lov til at se de simulator simuleringer man havde foretaget af min sidste flyvning?
 • Hvad var det, der fik tidligere chef for SAS Operation, Tore Hultgren, til at komme på min 60 års fødselsdag og undskylde både SAS og nogle af mine tidligere kolleger?
 • Hvem var det i SAS Operation, der holdt korrespondance tilbage ved henvendelser til mig via SAS?
  Eksempelvis min “Hall of Fame” udmærkelsen fra Aviation Week and Space Technologi… Som jeg først – takket været en stewardesse der havde noteret sig et brev der havde ligget længe på hylden – fik nogle år efter ceremonien havde fundet sted. I brevet beklagede AWST, at SAS ikke havde kunne formidle forbindelse til mig.
 • Hvorfor det postyr omkring min person omkring Luftfartspokal? Dette er forøvrigt beskrevet i et kapitel af Flyvejournalisternes Jubilæumsskrift…
 • Hvorfor skulle jeg – ved flyvejournalisternes julefrokost i Bellacenteret – have en overfusning af Flyvejournalisternes tidligere formand Erik Eriksen?
 • Hvorfor var der ikke en eneste der kæmpede for, at jeg kunne få mine pensionsindbetalinger fra 1991 og frem til mit 60 år?
  Jeg ved godt, at formalia blev nøje holdt, idet man ikke var forpligtet til dette hvis flyvestoppet var psykisk betinget…
  Kun ved fysisk skade var man forpligtet til at fortsætte indbetalingerne…
 • Var det “dårlig samvittighed” i anden afdeling af SAS, der foranledigede at Commercial Region Danmark uden at jeg ansættelsesmæssig havde nogen relation til dem, at de gav mig et “gyldent håndtryk” i form af en engangsindbetaling på en seperat og personlig pensionskonto??? (Assurandør Hans Jensen, Herning styrede dette for mig sammen med Revisor Steffen Johansen Fr.sund)
 • Hvad var det der fik Flyvestyrmand Oluf Husted groundet, og man på det nærmeste fik erklæret psykisk instabil?
  Var dette et justitsmord for åben tæppe foranlediget af SAS på grund af hans kritik af afisningsmetoder?
  Da han således måtte stoppe, fik han så indbetalt sin pension?
  I så fald kunne SAS altså godt afvige fra formalia…
 • Kan det virkelig passe, at SAS i det skjulte kun udbetalte store summer til de passagere der påberåbte sig erstatning på grund af de traumatiske efterveer?
 • Kan disse uafklarede spørgsmål virkelig have sin rod i misundelse og nidkærhed???

Jeg ved det ikke, men nogle må have en dårlig smag i munden, og trænge til at erkende, at de tog fejl…
——————

“Den dummeste person jeg hare mødt på min vej, var den der troede, at jeg var som ham!”

Men undervejs har jeg stille noteret mig, hvem der ikke ville mig det godt…